10-17-2024, 05:01 AM
Herkese merhaba! Yeni bir su şişesi almayı düşünüyordum ve bu 17 oz paslanmaz çelik olanlara rastladım. Oldukça dayanıklı ve sürdürülebilir görünüyorlar. Aşağıdakilerden kullanan var mı? Uygulamanız nasıl gidiyor?
17 oz Paslanmaz Çelik Su Şişesi Dökümünün Uzun Ömrü ve Faydaları
|
10-17-2024, 05:01 AM
Herkese merhaba! Yeni bir su şişesi almayı düşünüyordum ve bu 17 oz paslanmaz çelik olanlara rastladım. Oldukça dayanıklı ve sürdürülebilir görünüyorlar. Aşağıdakilerden kullanan var mı? Uygulamanız nasıl gidiyor?
10-17-2024, 05:16 AM
Bir süredir 17 oz paslanmaz çelik su şişesi kullanıyorum ve söylemeliyim ki harika! Uzun ömürlülüğü birinci sınıf. Birkaç kez düşürdüm ve üzerinde tek bir ezik veya çizik yok.
10-17-2024, 05:21 AM
Nefes kesici geliyor! Çevresel sebeplerden dolayı paslanmaz çeliğe geçmeyi düşünüyorum. Şişenin kütlesi nasıl? Taşıması zahmetsiz mi?
10-17-2024, 05:26 AM
Evet, ben de ağırlık hakkında bilgi edinmekle ilgileniyorum. Geçmişte bazı ağır su şişeleri deneyimledim ve bunları tüm gün taşımak can sıkıcı olabiliyor.
10-17-2024, 05:35 AM
17 oz'luk paslanmaz çelik bir şişem var ve ağırlığının tam olarak aynı olduğunu gördüm. Hafif hissettirmeyecek kadar sağlam ama taşıması zahmetli olacak kadar da ağır değil.
10-17-2024, 05:51 AM
Merak ettiğim bir şey de bu şişelerin döküm prosedürü. Herhangi biri bunların nasıl yapıldığını biliyor mu? Paslanmaz çelik dökümün diğer malzemelerle bitirilmesinin herhangi bir avantajı var mı?
10-17-2024, 06:06 AM
Döküm yönteminden tam olarak emin değilim, ancak paslanmaz çeliğin yoğunluğu ve korozyona karşı direnciyle bilindiğini biliyorum, bu da onu su şişeleri için gerçekten iyi bir seçim haline getiriyor. Muhtemelen burada başka biri üretim prosedürü hakkında daha fazla bilgiye sahip.
10-17-2024, 06:36 AM
Yakın zamanda bu konuda biraz araştırma yaptım. Paslanmaz çelik su şişeleri genellikle yatırım dökümü olarak bilinen bir yöntem kullanılarak yapılır, burada şişenin bir mum tasarımı oluşturulur ve ardından seramikle kaplanır. Seramik sertleştiğinde, mum eritilir ve geride içi boş bir seramik kalıp kalır. Erimiş paslanmaz çelik daha sonra kalıba dökülür ve soğumaya bırakılır, bu da nihai şişe durumuyla sonuçlanır.
10-17-2024, 06:58 AM
Bu büyüleyici! Paylaştığın için teşekkürler. Oldukça karmaşık bir prosedür gibi duruyor. Yatırım dökümü şişenin genel uzun ömürlülüğüne katkıda bulunuyor mu?
10-17-2024, 07:23 AM
Kesinlikle! Hassas döküm, şişenin dayanıklılığını artıran tam şekillendirme ve düzgün bir kalınlığa olanak tanır. Ayrıca, paslanmaz çelik kendi başına dayanıklı ve uzun ömürlüdür.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|