Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tartışma Konusu Paslanmaz Çelik Döküm Kasap Eldivenleri Yatırıma Değer mi?
Merhaba arkadaşlar, paslanmaz çelik dökümden yapılmış kasap eldivenlerine yatırım yapmayı düşünüyorum. Burada bu konuda deneyimi olan var mı? Yatırıma değer mi?

Reply
Bu arada paslanmaz çelik döküm kasap eldivenleri kullandım ve söylemeliyim ki, her kuruşuna değer. Kesiklere karşı oldukça iyi koruma sağlıyorlar ve inanılmaz derecede sağlamlar.

Reply
Bunları dışarıda bırakmak konusunda tereddütlüydüm. Uzun süre giymek rahatsız edici değil mi?

Reply
Şaşırtıcı bir şekilde, hayır! Sahip olduklarım akılda rahatlık düşünülerek tasarlanmıştır. Rahat otururlar ve hareketi kısıtlamazlar, bu yüzden herhangi bir rahatsızlık duymadan uzun süreler boyunca giyebilirsiniz.

Reply
Peki ya bakımı? Temizlemesi kolay mı?

Reply
kesinlikle. Paslanmaz çelik, temizlenmesi ve bakımı kolay olduğu için bilinir. Ben onları her kullanımdan sonra sadece sabun ve suyla duruluyorum ve hareket ettirilebilirler.

Reply
Kulağa kullanışlı geliyor. Peki paslanmaz çelik döküm eldivenlerini diğer malzemelere kıyasla kullanmanın herhangi bir dezavantajı var mı?

Reply
1 potansiyel dezavantajı ilk yatırımdır. Daha fazla malzemeden yapılmış eldivenlere kıyasla başlangıçta daha maliyetli olabilirler. Yine de, uzun ömürlülükleri ve kesikleri önlemedeki etkinlikleri göz önüne alındığında, uzun vadede değerli bir yatırım olduğunu varsayıyorum.

Reply
Sizce bunlar evde kullanıma uygun mu, yoksa daha çok profesyonel kasaplara yönelik mi?

Reply
Bence ikisi için de uygunlar. İster reklam mutfağında çalışan profesyonel bir kasap olun, ister sadece evde yemek yapmayı seven biri olun, paslanmaz çelik döküm eldivenler istenmeyen kesiklere karşı faydalı koruma sağlayabilir.

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)