Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Norpro Paslanmaz Çelik Turta Kalıbı Yatırıma Değer mi?
Herkese merhaba! Pişirme ekipmanımı yükseltmeyi düşünüyordum ve Norpro Paslanmaz Çelik Turta Kalıbı'na rastladım. Burada daha önce kullanan var mı? Yatırıma değip değmeyeceğini merak ediyorum.

Reply
Norpro'yu özellikle denemedim ama genel olarak paslanmaz çelik turta kalıpları kullandım. Oldukça dayanıklıdırlar ve sıcaklığı iyi iletirler, bu da mükemmel altın rengi kabuk elde etmek için gerçekten iyidir.

Reply
Aslında Norpro Paslanmaz Çelik Turta Kalıbı'na sahibim ve gerçekten çok beğeniyorum! Kalitesi birinci sınıf ve turtaları her seferinde eşit şekilde pişiriyor. Ayrıca, temizlemesi çok kolay. Bence kesinlikle yatırıma değer.

Reply
Ben de o turta tepsisine göz koydum! Yapışmaz kaplaması var mı yoksa tamamen paslanmaz çelik mi?

Reply
Aslında tercih ettiğim tamamen paslanmaz çelik. Yapışmaz kaplamaların zamanla aşınabileceğini düşünüyorum, ancak paslanmaz çelikte bu konuda endişelenmeme gerek yok.

Reply
Bu mükemmel bir pozisyon. Paslanmaz çelikle kabuk nasıl ayrılıyor? Turtaların tavaya yapışmasıyla ilgili herhangi bir sorun yaşıyor musunuz?

Reply
Şaşırtıcı bir şekilde, yapışma konusunda hiçbir sorun yaşamadım. Genellikle pişirmeden önce tavayı hafifçe yağlarım ve turtalar her zaman kolayca çıkar.

Reply
Satıldım! Sanırım kendime bir tane satın alacağım. Öneri için çok teşekkürler!

Reply
Ben de aynı durumdayım! İkna oldum. Uygulamanızı paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ederim.

Reply
Sorun değil, birbirimize daha fazla yardımcı olabildiğimize sevindik! Herkese mutlu pişirmeler!

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)