Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İsviçre Yapımı Paslanmaz Çelikten Yapılmış Bir Deville Döküm Almaya Değer Mi?
Herkese merhaba, yeni bir saat için sektördeyim ve bu İsviçre yapımı paslanmaz çelik arka Deville dökümüne rastladım. Oldukça şık görünüyor, ancak yatırıma değer mi diye merak ediyorum. Herhangi birinizin bunlarla ilgili deneyimi var mı?

Reply
Bunları duydum! Dayanıklılıkları ve hassasiyetleriyle bilinirler. Ama yine de maliyet etiketi oldukça yüksek olabilir. İsviçre yapımı kalite için ek parayı ödemeye istekli misiniz?

Reply
Geçmişte bazı İsviçre yapımı saatlere sahip oldum ve itiraf etmeliyim ki, kaliteleri eşsiz. Ancak belirtildiği gibi, yatırıma değip değmediğine gerçekten karar vermelisiniz. Bir saatte aradığınız belirli özellikler var mı?

Reply
Hiç İsviçre yapımı bir saate sahip olmadım ama sürekli olarak onlar hakkında meraklıyım. Paslanmaz çelik arka Deville dökümü, işçilik ve performans açısından diğer saatlerle nasıl karşılaştırılır?

Reply
Ben esas olarak uzun ömürlü ve bilekte harika görünen bir şey arıyorum. İsviçre yapımı saatlerin hem kalite hem de tasarım açısından bir üne sahip olduğunu okudum, ancak paslanmaz çelik arka Deville dökümünün bu normal saate yetişip yetişmediğinden emin değilim.

Reply
Bu geçerli bir nokta. İlginizi çeken belirli model hakkında daha fazla araştırma yapmaya değer olabilir. Bazen, bir markanın içindeki belirli markalar veya hatlar kalite ve itibar açısından farklılık gösterebilir.

Reply
Kesinlikle,., diğer sahiplerin yorumlarını okumayı düşündünüz mü? Bazen birinci elden deneyimler duymak, ne bekleyeceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir verebilir.

Reply
Katılıyorum. Garanti ve tüketici hizmeti gibi faktörleri düşünmeye değer. En iyi yapılmış saatler bile zaman zaman sorun yaşayabilir, bu yüzden bir sorun çıkarsa sizinle ilgilenileceğini bilmek önemlidir.

Reply
Bilgi için teşekkürler, herkese! Karar vermeden önce biraz daha araştırma yapmak ve hatta muhtemelen bir mağazaya gidip görünümü bizzat görmek için biraz zaman ayıracağımı düşünüyorum. Kesinlikle büyük bir yatırım, bu yüzden doğru seçimi yaptığımdan emin olmak istiyorum.

Reply
Kulağa bir plan gibi geliyor. Nasıl gittiğini bize bildirin! Ve yol boyunca başka sorularınız olursa, sormaktan çekinmeyin. Yardım etmek için buradayız.

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)