Çelik yatırım döküm forumu
Ge Black Paslanmaz Çelik Buzdolabı Yatırıma Değer mi? Foundry Serisi - Printable Version

+- Çelik yatırım döküm forumu (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU)
+-- Forum: My Category (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-1.html)
+--- Forum: My Forum (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-2.html)
+--- Thread: Ge Black Paslanmaz Çelik Buzdolabı Yatırıma Değer mi? Foundry Serisi (/thread-336.html)

Pages: 1 2

Ge Black Paslanmaz Çelik Buzdolabı Yatırıma Değer mi? Foundry Serisi - MatthiasTatum - 10-17-2024

Herkese merhaba, mutfağım için Ge Black Stainless Steel Fridge Foundry Serisine göz attım. Aşağıdaki herhangi biri bununla ilgili bir pratik yaptı mı?

RE: Ge Black Paslanmaz Çelik Buzdolabı Yatırıma Değer mi? Foundry Serisi - ErickKoda - 10-17-2024

Ben de bunu düşünüyorum! Şık görünüyor, ancak bunun sadece estetik mi yoksa pratik faydaları da var mı diye merak ediyorum.

RE: Ge Black Paslanmaz Çelik Buzdolabı Yatırıma Değer mi? Foundry Serisi - JeremyTadeo - 10-17-2024

Aslında bir tane var bende! Siyah paslanmaz çelik harika bir ürün ve parmak izi tutmuyor, eğer çocuklarınız varsa veya kalabalık bir eviniz varsa bu çok büyük bir artı.

RE: Ge Black Paslanmaz Çelik Buzdolabı Yatırıma Değer mi? Foundry Serisi - KelvinBrody - 10-17-2024

Kulağa harika geliyor! Peki ya işlevselliği? Yiyecekleri daha uzun süre taze mi tutuyor yoksa diğer buzdolapları gibi mi?

RE: Ge Black Paslanmaz Çelik Buzdolabı Yatırıma Değer mi? Foundry Serisi - IsaacKamari - 10-17-2024

Evet, ben de merak ediyorum. Sadece iyi görünmekle kalmayıp, aynı zamanda bakkaldan aldıklarımı taze tutma konusunda da iyi performans gösteren bir şey istiyorum.

RE: Ge Black Paslanmaz Çelik Buzdolabı Yatırıma Değer mi? Foundry Serisi - BreckenAayan - 10-17-2024

Sıcaklık kontrolünün gerçekten hassas olduğunu fark ettim, bu da yiyeceklerin korunmasına yardımcı oluyor. Ayrıca raflar ayarlanabilir olduğundan alanı ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebilirsiniz.

RE: Ge Black Paslanmaz Çelik Buzdolabı Yatırıma Değer mi? Foundry Serisi - IssacReign - 10-17-2024

Peki ya enerji verimliliği? Bu tip buzdolaplarının gerçekten çevre dostu olup olmadığı konusunda çelişkili görüşler duydum.

RE: Ge Black Paslanmaz Çelik Buzdolabı Yatırıma Değer mi? Foundry Serisi - SpencerCason - 10-17-2024

Bu iyi bir seviye. Enerji verimliliği hem çevre hem de faturaları düşük tutmak için kritik öneme sahiptir.

RE: Ge Black Paslanmaz Çelik Buzdolabı Yatırıma Değer mi? Foundry Serisi - ColtKace - 10-17-2024

Fark ettiğim kadarıyla Ge Black Paslanmaz Çelik Buzdolabı Energy Star sertifikalı, yani eski modellere kıyasla daha enerji verimli olmalı. Ancak aldığımdan beri enerji kullanımımı yakından takip etmedim.

RE: Ge Black Paslanmaz Çelik Buzdolabı Yatırıma Değer mi? Foundry Serisi - NiklausTerrance - 10-17-2024

Bilgi için teşekkürler! Hem stil hem de işlevsellik açısından mükemmel bir yatırım gibi görünüyor. Ama dalmadan önce, düşünmem gereken başka artılar veya eksiler var mı?