Çelik yatırım döküm forumu
Paslanmaz Çelik Dökümler İçin Mükemmel Yağ Çözücü? - Printable Version

+- Çelik yatırım döküm forumu (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU)
+-- Forum: My Category (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-1.html)
+--- Forum: My Forum (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-2.html)
+--- Thread: Paslanmaz Çelik Dökümler İçin Mükemmel Yağ Çözücü? (/thread-320.html)

Pages: 1 2

Paslanmaz Çelik Dökümler İçin Mükemmel Yağ Çözücü? - StevenKarter - 10-17-2024

Herkese merhaba, Kısa bir süre önce paslanmaz çelik dökümlerle çalıştım ve doğru yağ çözücüyü bulmakta zorluk çekiyorum. Paslanmaz çelik dökümlerde iyi çalışan bir yağ çözücü için önerileri olan var mı?

RE: Paslanmaz Çelik Dökümler İçin Mükemmel Yağ Çözücü? - OdinBriggs - 10-17-2024

Merhaba! Daha önce benzer sorunlarla karşılaştım. Döküm yönteminden yağları ve kalıntıları çıkarmak için özel bir şey mi arıyorsunuz yoksa sadece genel amaçlı bir yağ çözücü mü?

RE: Paslanmaz Çelik Dökümler İçin Mükemmel Yağ Çözücü? - DamienJett - 10-17-2024

Katıldığınız için teşekkürler! Ben esas olarak döküm prosedüründen yağları ve kalıntıları temizlemekle ilgileniyorum. Etkili ama paslanmaz çeliğe zarar vermeyecek bir şey istiyorum.

RE: Paslanmaz Çelik Dökümler İçin Mükemmel Yağ Çözücü? - UriahMisael - 10-17-2024

Paslanmaz çelik dökümlerde farklı yağ çözücüler kullandım ve herhangi birinin kalıntı bırakabileceğini veya hatta renk bozulmasına neden olabileceğini gördüm. Paslanmaz çelik için güvenli olanı bulmak kesinlikle önemlidir.

RE: Paslanmaz Çelik Dökümler İçin Mükemmel Yağ Çözücü? - AlfonsoAryan - 10-17-2024

Kesinlikle, iyi olmaktan çok zarara yol açmak istemezsiniz. Umut verici görünen belirli markaları veya formülleri denediniz mi?

RE: Paslanmaz Çelik Dökümler İçin Mükemmel Yağ Çözücü? - SilasAmeer - 10-17-2024

Birkaç tane denedim, ancak tamamen memnun kaldığım bir tane bulamadım. Narenciye bazlı yağ çözücülerin etkili olabileceğini ve metale daha az zarar verebileceğini duydum. Bunlarla başarı elde eden var mı?

RE: Paslanmaz Çelik Dökümler İçin Mükemmel Yağ Çözücü? - MatthiasTatum - 10-17-2024

Daha önce paslanmaz çelikte narenciye bazlı yağ çözücüler kullandım ve kişisel olarak iyi sonuç verdiler. Ayrıca daha çevre dostu olma eğilimindeler, bu da bir artı.

RE: Paslanmaz Çelik Dökümler İçin Mükemmel Yağ Çözücü? - JaxenAlessandro - 10-17-2024

Bu harika bir seçenek gibi görünüyor. Ayrıca ev yapımı yağ çözücü olarak sirke veya karbonat solüsyonları kullanan insanları da duydum. Burada bu yöntemleri deneyen var mı?

RE: Paslanmaz Çelik Dökümler İçin Mükemmel Yağ Çözücü? - CharlesBrock - 10-17-2024

Sirke veya karbonatı kendim denemedim ama etkiliyse daha doğal çözümleri denemeye açığım. Olasılıklara sahip olmak her zaman harikadır, özellikle de daha bütçe dostuysa.

RE: Paslanmaz Çelik Dökümler İçin Mükemmel Yağ Çözücü? - BellamyVictor - 10-17-2024

Farklı istekleriniz için neyin mükemmel çalıştığını görmek için çeşitli seçenekleri denemeye değer. Bazen en basit çözümler şaşırtıcı derecede etkili olabilir.