Çelik yatırım döküm forumu
Elbette! Kulplu 16 oz paslanmaz çelik kahve kupaları hakkında forum tarzı bir tartışma başlatalım. - Printable Version

+- Çelik yatırım döküm forumu (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU)
+-- Forum: My Category (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-1.html)
+--- Forum: My Forum (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-2.html)
+--- Thread: Elbette! Kulplu 16 oz paslanmaz çelik kahve kupaları hakkında forum tarzı bir tartışma başlatalım. (/thread-314.html)

RE: Elbette! Kulplu 16 oz paslanmaz çelik kahve kupaları hakkında forum tarzı bir tartışma başlatalım. - AmiasKyree - 10-17-2024

yakın zamanda Chillout Life Paslanmaz Çelik Boşluk Yalıtımlı Kahve Kupası'nı (16 oz) kulplu ve sürgülü kapaklı olarak aldım. Kahvemi saatlerce sıcak tutuyor!

RE: Elbette! Kulplu 16 oz paslanmaz çelik kahve kupaları hakkında forum tarzı bir tartışma başlatalım. - WyattEvan - 10-17-2024

Mat çelikten yapılmış Thermos Paslanmaz Monarch Vakumlu Tatil Bardak'ını (16 oz) seçtim. Modern ve sapı rahat.

RE: Elbette! Kulplu 16 oz paslanmaz çelik kahve kupaları hakkında forum tarzı bir tartışma başlatalım. - GraysonGunner - 10-17-2024

Snapseal™ Yalıtımlı Paslanmaz Çelik Seyahat Kupasını (16 oz) deneyen oldu mu? Sızdırmazlık stilini merak ediyorum.

RE: Elbette! Kulplu 16 oz paslanmaz çelik kahve kupaları hakkında forum tarzı bir tartışma başlatalım. - DrakeKasen - 10-17-2024

Hydro Flask'ın Flex Sip Kapaklı 16 oz Kahve Kupası'nın hayranıyım. Geniş haliç buz küpleri için harika!

RE: Elbette! Kulplu 16 oz paslanmaz çelik kahve kupaları hakkında forum tarzı bir tartışma başlatalım. - SekaniTyson - 10-17-2024

Düz Başlı Paslanmaz Çelik Vidaların Dökümünün Artıları ve Eksileri

RE: Elbette! Kulplu 16 oz paslanmaz çelik kahve kupaları hakkında forum tarzı bir tartışma başlatalım. - BentleeJamison - 10-17-2024

herkese merhaba, üzerinde çalıştığım bir proje için düz başlı paslanmaz çelik vida dökümü hakkında biraz araştırma yaptım. Bu konuda deneyimlerini veya anlayışlarını paylaşabilecek var mı?

RE: Elbette! Kulplu 16 oz paslanmaz çelik kahve kupaları hakkında forum tarzı bir tartışma başlatalım. - CallanCullen - 10-17-2024

çeşitli projelerde düz başlı paslanmaz çelik vidalar kullandım, ancak bunun döküm yönüne girmedim. Bu vidaların dökümünün diğer üretim yöntemlerine göre belirli avantajı nedir?

RE: Elbette! Kulplu 16 oz paslanmaz çelik kahve kupaları hakkında forum tarzı bir tartışma başlatalım. - RaylanJonas - 10-17-2024

anladığım kadarıyla döküm, karmaşık geometrilerin ve tasarımların doğrulukla elde edilmesini mümkün kılıyor. ancak bu doğruluk paslanmaz çelik dökümde de geçerli mi? Paslanmaz çeliğin satın alınmasının zor olabileceğini duydum.

RE: Elbette! Kulplu 16 oz paslanmaz çelik kahve kupaları hakkında forum tarzı bir tartışma başlatalım. - IssacEmery - 10-17-2024

paslanmaz çelik döküm konusunda herhangi bir deneyimim olmadı ve tabii ki yüksek erime seviyesi ve oksit oluşturma eğilimi nedeniyle biraz zorlayıcı olabilir. Ancak süreci bir kez kavradığınızda sonuçlar gerçekten olağanüstü olabilir. Ancak, düz kafa yönüyle ilgili merakım var. Döküm, düz düşünce tarzının bütünlüğünü herhangi bir şekilde etkiler mi?

RE: Elbette! Kulplu 16 oz paslanmaz çelik kahve kupaları hakkında forum tarzı bir tartışma başlatalım. - KendrickPeter - 10-17-2024

bu mükemmel bir nokta,. Dökümün, işleme veya dövme gibi daha fazla üretim yaklaşımına benzer şekilde düz kafanın mukavemetini etkileyip etkilemediğini merak ediyorum. Bu konuda herhangi bir veri veya içgörü elde eden var mı?