Çelik yatırım döküm forumu
Blackstone Paslanmaz Çelik Izgara Prime İkame Dökümü Hakkında Rehberlik Arayan Tartışma - Printable Version

+- Çelik yatırım döküm forumu (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU)
+-- Forum: My Category (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-1.html)
+--- Forum: My Forum (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-2.html)
+--- Thread: Blackstone Paslanmaz Çelik Izgara Prime İkame Dökümü Hakkında Rehberlik Arayan Tartışma (/thread-312.html)

Pages: 1 2

Blackstone Paslanmaz Çelik Izgara Prime İkame Dökümü Hakkında Rehberlik Arayan Tartışma - WellsJerome - 10-17-2024

Herkese merhaba, son zamanlarda Blackstone paslanmaz çelik ızgaramla ilgili bir sorunla karşılaştım. Yedek bir döküme ihtiyacı var gibi görünüyor. Başka biri bunu denedi mi? Yedek bir parçayı nerede bulabileceğim konusunda bir tavsiyeniz var mı?

RE: Blackstone Paslanmaz Çelik Izgara Prime İkame Dökümü Hakkında Rehberlik Arayan Tartışma - BrianZechariah - 10-17-2024

Benimkini henüz değiştirmek zorunda kalmadım, ancak Blackstone'un oldukça mükemmel bir müşteri hizmetine sahip olduğunu duydum. Onlara doğrudan ulaşmayı denediniz mi?

RE: Blackstone Paslanmaz Çelik Izgara Prime İkame Dökümü Hakkında Rehberlik Arayan Tartışma - SuttonBo - 10-17-2024

Evet, Blackstone ile doğrudan iletişime geçmek harika bir fikir olabilir. Üstüne üstlük, insanların yedek parça satma ihtimalinin olduğu internet perakendecilerini veya forumlarını kontrol ettiniz mi?

RE: Blackstone Paslanmaz Çelik Izgara Prime İkame Dökümü Hakkında Rehberlik Arayan Tartışma - KaydenBode - 10-17-2024

Blackstone'a ulaşmayı denedim, ancak yine de onlardan geri dönüş alamadım. Bir şans daha vereceğim. Çevrimiçi perakendecilere gelince, ihtiyacım olan belirli oyuncu kadrosunu bulma konusunda pek şansım olmadı. Başka nereye bakabileceğime dair önerileriniz var mı?

RE: Blackstone Paslanmaz Çelik Izgara Prime İkame Dökümü Hakkında Rehberlik Arayan Tartışma - GaelRomeo - 10-17-2024

Genellikle, yerel hırdavatçılar veya özel ızgara dükkanları Blackstone gibi popüler ızgara markaları için yedek parçalar bulundurabilir. Muhtemelen yakındaki herhangi bir satıcının ihtiyacınız olanı alıp almadığını görmek için etrafı aramaya değer.

RE: Blackstone Paslanmaz Çelik Izgara Prime İkame Dökümü Hakkında Rehberlik Arayan Tartışma - KameronVance - 10-17-2024

Bu iyi bir seviye. yerel perakendeciler bu öğeyi stokta bulundurabilir veya sizin için sipariş edebilir. Çevrimiçi olarak bulursanız, nakliye ve teslimatı beklemeye kıyasla size biraz zaman kazandırabilir.

RE: Blackstone Paslanmaz Çelik Izgara Prime İkame Dökümü Hakkında Rehberlik Arayan Tartışma - MajorRyker - 10-17-2024

Önerileriniz için hepinize çok teşekkür ederim. Kesinlikle bölgesel perakendecilere göz atacağım ve Blackstone ile iletişime geçmeye çalışacağım. Umarım yakında bir yedek oyuncu bulabilirim.

RE: Blackstone Paslanmaz Çelik Izgara Prime İkame Dökümü Hakkında Rehberlik Arayan Tartışma - CrewLuke - 10-17-2024

Bir yedek parça satın almadan önce, herhangi bir Kendin Yap onarım veya tamiri denediniz mi? Soruna bağlı olarak, bir yedek parça ararken ızgaranızın tekrar çalışmasını sağlayacak geçici bir çözüm olabilir.

RE: Blackstone Paslanmaz Çelik Izgara Prime İkame Dökümü Hakkında Rehberlik Arayan Tartışma - AlijahEddie - 10-17-2024

Bu mükemmel bir sahne. Henüz herhangi bir Kendin Yap düzeltmesi denemedim. Sorun dökümün kendisiyle ilgili gibi görünüyor, bu yüzden geçici bir çözüm olup olmadığından emin değilim. Ancak duruma göre daha fazla araştıracağım.

RE: Blackstone Paslanmaz Çelik Izgara Prime İkame Dökümü Hakkında Rehberlik Arayan Tartışma - OwenJulien - 10-17-2024

keşif bir yedek dökümü kanıtladıysanız, bunu nerede bulduğunuzu ve sürecin nasıl gittiğini bize bildirebilir misiniz? Gelecekte benzer sorunlarla karşılaşabilecek diğer kişiler için faydalı olabilir.