Çelik yatırım döküm forumu
Paslanmaz Çelik Ocak Üstü Espresso Makinelerinin Artıları ve Eksileri - Printable Version

+- Çelik yatırım döküm forumu (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU)
+-- Forum: My Category (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-1.html)
+--- Forum: My Forum (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-2.html)
+--- Thread: Paslanmaz Çelik Ocak Üstü Espresso Makinelerinin Artıları ve Eksileri (/thread-273.html)

Pages: 1 2

Paslanmaz Çelik Ocak Üstü Espresso Makinelerinin Artıları ve Eksileri - RomeTaylor - 10-17-2024

Merhaba arkadaşlar, yeni bir espresso makinesi almak istiyorum ve paslanmaz çelikten yapılmış ocak üstü olanlara göz koydum. Bunlar hakkında herhangi bir öneriniz veya düşünceniz var mı?

RE: Paslanmaz Çelik Ocak Üstü Espresso Makinelerinin Artıları ve Eksileri - BentleeJamison - 10-17-2024

Ah, paslanmaz çelik ocak üstü espresso makineleri! Benimkini bir süredir kullanıyorum. Modern, dayanıklı ve harika bir fincan espresso yapıyor. Ancak, dalmadan önce kesinlikle dikkate alınması gereken bazı faktörler var.

RE: Paslanmaz Çelik Ocak Üstü Espresso Makinelerinin Artıları ve Eksileri - JayceBrian - 10-17-2024

Ben de 1 tane düşünüyorum. Temizlemesi kolay mı? Bu, kişisel olarak herhangi bir mutfak aletinde büyük bir etkendir.

RE: Paslanmaz Çelik Ocak Üstü Espresso Makinelerinin Artıları ve Eksileri - ColeHayes - 10-17-2024

Temizlik açısından oldukça basittirler. Çoğu bulaşık makinesinde yıkanabilir, ancak ben güvenli olması için elde yıkamayı tercih ediyorum. Paslanmaz çelik yapısı, silmeyi kolaylaştırır ve parlak görünümünü korur.

RE: Paslanmaz Çelik Ocak Üstü Espresso Makinelerinin Artıları ve Eksileri - DouglasJeffery - 10-17-2024

Kulağa hoş geliyor. Peki ya espressonun tarzı? Paslanmaz çelik onu hiç etkiliyor mu?

RE: Paslanmaz Çelik Ocak Üstü Espresso Makinelerinin Artıları ve Eksileri - DerekAndy - 10-17-2024

Paslanmaz çeliğin bazen espressoya metalik bir stil verebileceğini okudum, özellikle de yüksek kalitede değilse. Bunu deneyimleyen var mı?

RE: Paslanmaz Çelik Ocak Üstü Espresso Makinelerinin Artıları ve Eksileri - IsaacKamari - 10-17-2024

Benimkinde metalik bir tat fark etmedim, ancak yüksek kaliteli paslanmaz çelik bir espresso makinesine yatırım yaptığımdan emin oldum. Bu gibi olası sorunlardan kaçınmak için araştırmanızı yapmanız ve incelemeleri okumanız önemlidir.

RE: Paslanmaz Çelik Ocak Üstü Espresso Makinelerinin Artıları ve Eksileri - BlaiseLandyn - 10-17-2024

Kalite demişken, paslanmaz çelik ocak üstü espresso makineleri dayanıklı mıdır? Mutfak ekipmanlarım konusunda biraz sert davranıyorum.

RE: Paslanmaz Çelik Ocak Üstü Espresso Makinelerinin Artıları ve Eksileri - StetsonHayes - 10-17-2024

Mükemmel soru! Ben de biraz sakarım, bu yüzden dayanıklılık benim için de önemli.

RE: Paslanmaz Çelik Ocak Üstü Espresso Makinelerinin Artıları ve Eksileri - GatlinLiam - 10-17-2024

Benim uygulamamda, oldukça sağlamlar. Paslanmaz çelik sağlam bir malzemedir, bu yüzden onu gerçekten iyi bir yükseklikten düşürmediğiniz sürece, günlük kullanıma iyi bir şekilde dayanmalıdır.