Paslanmaz Çelikten Üretilen Whirlpool Tezgah Üstü Mikrodalgaların Avantajları ve Dezavantajları
- Printable Version +- Çelik yatırım döküm forumu (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU) +-- Forum: My Category (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-1.html) +--- Forum: My Forum (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-2.html) +--- Thread: Paslanmaz Çelikten Üretilen Whirlpool Tezgah Üstü Mikrodalgaların Avantajları ve Dezavantajları (/thread-197.html) Pages:
1
2
|
Paslanmaz Çelikten Üretilen Whirlpool Tezgah Üstü Mikrodalgaların Avantajları ve Dezavantajları - MauricioJudah - 10-17-2024 Herkese merhaba! Yeni bir mikrodalga için sektördeyim ve paslanmaz çelikten yapılmış Whirlpool tezgah üstü modellerine göz koydum. Burada bu konuda deneyimi olan var mı? RE: Paslanmaz Çelikten Üretilen Whirlpool Tezgah Üstü Mikrodalgaların Avantajları ve Dezavantajları - GaelHugh - 10-17-2024 Oh, bunlardan bir tane aldım! Mutfak cephaneliğime sağlam bir katkı oldu. Paslanmaz çelik kaplama modern görünüyor ve şaşırtıcı derecede geniş bir iç mekana sahip. Pişirme süreleri de oldukça doğru görünüyor. RE: Paslanmaz Çelikten Üretilen Whirlpool Tezgah Üstü Mikrodalgaların Avantajları ve Dezavantajları - RolandBruce - 10-17-2024 1 tane daha almayı düşünüyorum ama Whirlpool aletleri hakkında karışık yorumlar duydum. Fark ettiğiniz herhangi bir ortak sorun veya dezavantaj var mı? RE: Paslanmaz Çelikten Üretilen Whirlpool Tezgah Üstü Mikrodalgaların Avantajları ve Dezavantajları - SylasWatson - 10-17-2024 Mükemmel soru. Şimdiye kadar herhangi bir büyük sorun yaşamadım, ancak tuş takımının bazen biraz titiz olabildiğini keşfettim. Bazen, kayıt olmaları için düğmelere birden fazla basmam gerekiyor. RE: Paslanmaz Çelikten Üretilen Whirlpool Tezgah Üstü Mikrodalgaların Avantajları ve Dezavantajları - MarlonKyson - 10-17-2024 Hmm, akılda tutulması gereken bir şey bu. Pişirme performansı nasıl? Yiyecekleri eşit şekilde ısıtıyor mu? RE: Paslanmaz Çelikten Üretilen Whirlpool Tezgah Üstü Mikrodalgaların Avantajları ve Dezavantajları - KalebJudah - 10-17-2024 Çoğu öğe için evet. Özellikle artıkları yeniden ısıtırken bazı hafif sıcak noktalar fark ettim, ancak çok da büyük bir şey değil. Genel olarak, işini görüyor. RE: Paslanmaz Çelikten Üretilen Whirlpool Tezgah Üstü Mikrodalgaların Avantajları ve Dezavantajları - GunnerMichael - 10-17-2024 Tezgah üstü mikrodalga mı yoksa ocak üstü tasarım mı almam gerektiği konusunda kararsızım. Hangisinin daha iyi olduğu konusunda bir fikriniz var mı, millet? RE: Paslanmaz Çelikten Üretilen Whirlpool Tezgah Üstü Mikrodalgaların Avantajları ve Dezavantajları - KalebTheodore - 10-17-2024 Bu tamamen mutfağınızın düzenine ve kişisel tercihlerinize bağlıdır. Tezgah üstü mikrodalgalar genellikle daha uygun fiyatlıdır ve kurulumu daha kolaydır, ancak ocak üstü modeller tezgah alanından tasarruf sağlar ve havalandırma özellikleri sunar. RE: Paslanmaz Çelikten Üretilen Whirlpool Tezgah Üstü Mikrodalgaların Avantajları ve Dezavantajları - AlfonsoAryan - 10-17-2024 Katılıyorum. Sadece dairemi kiraladığım ve kurulum zahmetine girmek istemediğim için tezgah üstü bir model seçtim. Ayrıca, gerektiğinde onu hareket ettirebilme esnekliğine sahip olmayı seviyorum. RE: Paslanmaz Çelikten Üretilen Whirlpool Tezgah Üstü Mikrodalgaların Avantajları ve Dezavantajları - EmersonJudson - 10-17-2024 Peki ya paslanmaz çelik konstrüksiyon? Güzel bir şekilde tamamlanmış mı? |