Çelik yatırım döküm forumu
Paslanmaz Çelik Tavalar İçin Mükemmel Gereçler Bir Dökümhane Tartışması - Printable Version

+- Çelik yatırım döküm forumu (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU)
+-- Forum: My Category (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-1.html)
+--- Forum: My Forum (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-2.html)
+--- Thread: Paslanmaz Çelik Tavalar İçin Mükemmel Gereçler Bir Dökümhane Tartışması (/thread-162.html)

Paslanmaz Çelik Tavalar İçin Mükemmel Gereçler Bir Dökümhane Tartışması - AlexJamison - 10-17-2024

Merhaba millet! Son zamanlarda paslanmaz çelik tavaları daha sık kullanıyorum ama hangi mutfak eşyalarının onlarla en iyi şekilde eşleşeceği konusunda kafam karıştı. Herhangi bir öneriniz var mı?

RE: Paslanmaz Çelik Tavalar İçin Mükemmel Gereçler Bir Dökümhane Tartışması - JudeDarian - 10-17-2024

Gerçekten iyi bir soru! Metal mutfak aletleri kullanmanın paslanmaz çelik tavaların yüzeyine zarar verebileceğini duydum. Bu doğru mu?

RE: Paslanmaz Çelik Tavalar İçin Mükemmel Gereçler Bir Dökümhane Tartışması - LawsonUriel - 10-17-2024

Evet, paslanmaz çelik tavalarımla metal spatula kullandığımda çizilmeyi önledim. Bunu önlemek için tahta veya silikon mutfak aletlerine geçtim.

RE: Paslanmaz Çelik Tavalar İçin Mükemmel Gereçler Bir Dökümhane Tartışması - BreckenAayan - 10-17-2024

İlginç! Paslanmaz çelik tavalarımla sürekli olarak metal aletler kullandım ve hiçbir zararını görmedim. Bu, tavanın veya aletlerin kalitesine bağlı olabilir mi?

RE: Paslanmaz Çelik Tavalar İçin Mükemmel Gereçler Bir Dökümhane Tartışması - DouglasJeffery - 10-17-2024

Bu iyi bir nokta. Paslanmaz çelik tavalarla etkili bir şekilde çalışan belirli markalar veya mutfak eşyaları için önerileriniz var mı?

RE: Paslanmaz Çelik Tavalar İçin Mükemmel Gereçler Bir Dökümhane Tartışması - MacFord - 10-17-2024

Naylon mutfak eşyalarının paslanmaz çelik tavalar için gerçekten iyi olduğunu gördüm. Yüzeyleri yumuşaktır ancak yemek pişirmek için yine de etkilidirler.

RE: Paslanmaz Çelik Tavalar İçin Mükemmel Gereçler Bir Dökümhane Tartışması - ArjunBruno - 10-17-2024

Naylon mutfak eşyaları mükemmel bir seçenek gibi görünüyor! Tahta mutfak eşyaları kullanma konusunda deneyimi olan var mı? Tatları ve kokuları emebildiklerini duydum.

RE: Paslanmaz Çelik Tavalar İçin Mükemmel Gereçler Bir Dökümhane Tartışması - ColtKace - 10-17-2024

Ara sıra tahta mutfak aletleri kullanıyorum ve tat aktarımıyla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım. Yine de her kullanımdan sonra onları tamamen yıkadığımdan emin oluyorum.

RE: Paslanmaz Çelik Tavalar İçin Mükemmel Gereçler Bir Dökümhane Tartışması - AbramJamison - 10-17-2024

Peki ya silikon mutfak eşyaları? Dayanıklı ve ısıya dayanıklı olduklarını duydum, bu da paslanmaz çelik tavalar için mükemmel bir uyum gibi görünüyor.

RE: Paslanmaz Çelik Tavalar İçin Mükemmel Gereçler Bir Dökümhane Tartışması - LeviWayne - 10-17-2024

Silikon mutfak eşyaları denemeyi düşünüyorum! Herhangi birinin faydalı bulduğu silikon markaları veya belirli mutfak eşyaları konusunda önerileri var mı?