Sansone Paslanmaz Çelik Su Sebili Dökümünün Uzun Ömürlülüğü Tartışması
- Printable Version +- Çelik yatırım döküm forumu (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU) +-- Forum: My Category (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-1.html) +--- Forum: My Forum (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-2.html) +--- Thread: Sansone Paslanmaz Çelik Su Sebili Dökümünün Uzun Ömürlülüğü Tartışması (/thread-160.html) |
Sansone Paslanmaz Çelik Su Sebili Dökümünün Uzun Ömürlülüğü Tartışması - DevinWilliam - 10-17-2024 Herkese merhaba! Bir Sansone paslanmaz çelik su sebili satın almayı düşünüyorum, ancak dayanıklılığı konusunda biraz şüpheliyim. Herhangi birinin bununla ilgili deneyimi oldu mu? RE: Sansone Paslanmaz Çelik Su Sebili Dökümünün Uzun Ömürlülüğü Tartışması - StevenKarter - 10-17-2024 Bir süredir Sansone paslanmaz çelik su sebili kullanıyorum ve itiraf etmeliyim ki, uzun ömürlülüğünden etkilendim. Evimde epeyce giydirme ve yıpranma yaşadı ve hala güçlü bir şekilde dayanıyor. RE: Sansone Paslanmaz Çelik Su Sebili Dökümünün Uzun Ömürlülüğü Tartışması - LawsonUriel - 10-17-2024 Ben de Sansone dağıtıcısına göz koydum ama farklı su tipleriyle nasıl başa çıktığını merak ediyorum. Zorlu su kuyusunun aşındırıcı etkilerine dayanabiliyor mu? RE: Sansone Paslanmaz Çelik Su Sebili Dökümünün Uzun Ömürlülüğü Tartışması - SaulOliver - 10-17-2024 Benimki yaklaşık bir yıldır bende ve şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadan zorlu sularda kullanıyorum. Paslanmaz çelik konstrüksiyonun korozyona karşı oldukça etkili bir şekilde direnç gösterdiği anlaşılıyor. RE: Sansone Paslanmaz Çelik Su Sebili Dökümünün Uzun Ömürlülüğü Tartışması - SonnyFlynn - 10-17-2024 Bunu duymak rahatlatıcı! Peki ya döküm kalitesi? Genellikle paslanmaz çelik döküm konusunda karışık eleştiriler duydum ve Sansone'nin notunun geçerli olup olmadığını merak ediyorum. RE: Sansone Paslanmaz Çelik Su Sebili Dökümünün Uzun Ömürlülüğü Tartışması - AlfredZachariah - 10-17-2024 Benimkini almadan önce aynı endişem vardı. Ancak, Sansone dağıtıcısının döküm kalitesi beni hoş bir şekilde şaşırttı. Sağlam ve iyi yapılmış hissettiriyor. RE: Sansone Paslanmaz Çelik Su Sebili Dökümünün Uzun Ömürlülüğü Tartışması - IssacReign - 10-17-2024 Bunu duyduğuma sevindim! Daha önce de kalitesiz dökümler yüzünden canım yandı, bu yüzden Sansone'nin işçiliğini ciddiye aldığını bilmek güzel. RE: Sansone Paslanmaz Çelik Su Sebili Dökümünün Uzun Ömürlülüğü Tartışması - AmiasKyree - 10-17-2024 Sansone dağıtıcısını açık havada kullanan var mı? Arka bahçedeki toplantılarda kullanmayı düşünüyorum ama hava koşullarına nasıl dayanacağından emin değilim. RE: Sansone Paslanmaz Çelik Su Sebili Dökümünün Uzun Ömürlülüğü Tartışması - OscarDonovan - 10-17-2024 Benimkini piknik ve barbeküler için dışarıda kullandım ve gayet iyi durumda. Paslanmaz çelik konstrüksiyon, yağmura ve neme maruz kaldığında bile paslanmaya karşı oldukça dayanıklı görünüyor. RE: Sansone Paslanmaz Çelik Su Sebili Dökümünün Uzun Ömürlülüğü Tartışması - AbramJamison - 10-17-2024 Bunu bilmek harika! Her yağmur yağdığında içeri getirmek zorunda kalmaktan endişeleniyordum ama Sansone'nin her şeye inanmış gibi görünüyor. |