Contigo Autoseal Chill 24 oz Paslanmaz Çelik Su Şişesi Dökümhanesi Abartıldığı Kadar İyi mi?
- Printable Version +- Çelik yatırım döküm forumu (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU) +-- Forum: My Category (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-1.html) +--- Forum: My Forum (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-2.html) +--- Thread: Contigo Autoseal Chill 24 oz Paslanmaz Çelik Su Şişesi Dökümhanesi Abartıldığı Kadar İyi mi? (/thread-151.html) |
Contigo Autoseal Chill 24 oz Paslanmaz Çelik Su Şişesi Dökümhanesi Abartıldığı Kadar İyi mi? - DrakeKasen - 10-17-2024 Merhaba arkadaşlar, bir süredir Contigo Autoseal Chill 24 oz Paslanmaz Çelik Su Şişesi Dökümhanesi'ne göz koyuyorum. Daha önce kullanan var mı? Gerçekten dedikleri kadar iyi mi? RE: Contigo Autoseal Chill 24 oz Paslanmaz Çelik Su Şişesi Dökümhanesi Abartıldığı Kadar İyi mi? - PabloOrion - 10-17-2024 Evet, bende de var! Dürüst olmak gerekirse, benim için oyunun kurallarını değiştiren bir şey oldu. Suyumu saatlerce soğuk tutuyor, bu kavurucu sıcaklıkta bile. Ayrıca, otomatik sızdırmazlık özelliği inanılmaz derecede kullanışlı. RE: Contigo Autoseal Chill 24 oz Paslanmaz Çelik Su Şişesi Dökümhanesi Abartıldığı Kadar İyi mi? - JasiahTony - 10-17-2024 İlginç! Peki ne kadar dayanıklı? Bir şeyleri düşürmemle ünlüyüm, bu yüzden darbeye dayanıklı bir şeye ihtiyacım var. RE: Contigo Autoseal Chill 24 oz Paslanmaz Çelik Su Şişesi Dökümhanesi Abartıldığı Kadar İyi mi? - AydenArian - 10-17-2024 Şaşırtıcı derecede dayanıklı aslında. Benimkini keyfi olarak düşürdüm ve iyi dayandı. Paslanmaz çelik yapı oldukça dayanıklı görünüyor. RE: Contigo Autoseal Chill 24 oz Paslanmaz Çelik Su Şişesi Dökümhanesi Abartıldığı Kadar İyi mi? - SylasWatson - 10-17-2024 Ben de bir tane edinmeyi düşünüyorum ama sızıntı konusunda endişeliyim. Gerçekten sıkı bir şekilde kapatıyor mu? RE: Contigo Autoseal Chill 24 oz Paslanmaz Çelik Su Şişesi Dökümhanesi Abartıldığı Kadar İyi mi? - KiaanCayden - 10-17-2024 Kesinlikle! Bu otomatik sızdırmazlık amacı, kapattığınızda her zaman sıkı bir sızdırmazlık oluşturur. Kesemde atılmış olsa bile, hiçbir şekilde sızıntı sorunu yaşamadım. RE: Contigo Autoseal Chill 24 oz Paslanmaz Çelik Su Şişesi Dökümhanesi Abartıldığı Kadar İyi mi? - DerekAndy - 10-17-2024 Peki ya temizlik? Temiz tutmak kolay mı? RE: Contigo Autoseal Chill 24 oz Paslanmaz Çelik Su Şişesi Dökümhanesi Abartıldığı Kadar İyi mi? - RolandBruce - 10-17-2024 Ben de bunu merak ediyorum. Su şişelerinin her yerinin pis ve temizlenmesi zor olmasından nefret ediyorum. RE: Contigo Autoseal Chill 24 oz Paslanmaz Çelik Su Şişesi Dökümhanesi Abartıldığı Kadar İyi mi? - DamienJett - 10-17-2024 Temizlemesi çok kolay! Kapak ve pipet bulaşık makinesinde yıkanabilir, bu da onu çok kullanışlı hale getirir. Ve büyük ağız kısmı şişenin kendisini elle temizlemeyi kolaylaştırır. RE: Contigo Autoseal Chill 24 oz Paslanmaz Çelik Su Şişesi Dökümhanesi Abartıldığı Kadar İyi mi? - LawsonUriel - 10-17-2024 Bilmek harika! Son bir soru: Tasarımı nasıl? Ofise götürmek için yeterince şık mı? |