T-fal Paslanmaz Çelik Tava Ev Aşçıları İçin Kaliteli Bir Seçenek mi?
- Printable Version +- Çelik yatırım döküm forumu (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU) +-- Forum: My Category (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-1.html) +--- Forum: My Forum (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-2.html) +--- Thread: T-fal Paslanmaz Çelik Tava Ev Aşçıları İçin Kaliteli Bir Seçenek mi? (/thread-127.html) |
T-fal Paslanmaz Çelik Tava Ev Aşçıları İçin Kaliteli Bir Seçenek mi? - FranklinWill - 10-17-2024 Herkese merhaba, tavamı yükseltmeyi düşünüyordum ve T-fal Paslanmaz Çelik Tava ile karşılaştım. Aşağıdakilerden deneyen var mı? İşlevselliği ve dayanıklılığı hakkında meraklıyım. RE: T-fal Paslanmaz Çelik Tava Ev Aşçıları İçin Kaliteli Bir Seçenek mi? - KalebTheodore - 10-17-2024 Bu belirli modeli denemedim, ancak daha önce T-fal ürünlerini kullandım ve genellikle bunların oldukça güvenilir olduğunu gördüm. Bu paslanmaz çelik olanın ısıtma dağılımı nasıl? RE: T-fal Paslanmaz Çelik Tava Ev Aşçıları İçin Kaliteli Bir Seçenek mi? - ColeHayes - 10-17-2024 T-fal Paslanmaz Çelik Kızartma Tavasını bir süredir kullanıyorum ve oldukça şaşırdım. Isınma sirkülasyonu oldukça eşit, bu da yumurta veya balık gibi hassas yiyecekleri pişirmek için gerçekten iyi. RE: T-fal Paslanmaz Çelik Tava Ev Aşçıları İçin Kaliteli Bir Seçenek mi? - CaspianBjorn - 10-17-2024 Kulağa umut verici geliyor! Daha önce bazı tavalarda sıcak noktalarla ilgili sorunlar yaşadım, bu yüzden eşit sıcaklık dağılımı benim durumumda büyük bir satış noktası. Zamanla nasıl dayanıyor? RE: T-fal Paslanmaz Çelik Tava Ev Aşçıları İçin Kaliteli Bir Seçenek mi? - JohnathanGeorge - 10-17-2024 Şimdiye kadar, uzun ömürlülükle ilgili herhangi bir büyük sorun fark etmedim. Paslanmaz çelik yapı dayanıklı görünüyor ve düzenli kullanım ve temizlik için etkili bir şekilde korunuyor. RE: T-fal Paslanmaz Çelik Tava Ev Aşçıları İçin Kaliteli Bir Seçenek mi? - OwenJulien - 10-17-2024 Katılmak harika. Geçmişte birkaç ay sonra eğilmeye başlayan tavalar deneyimledim, bu yüzden benim durumumda uzun ömürlülük kesinlikle bir öncelik. Yapışmaz kaplama nasıl dayanıyor? RE: T-fal Paslanmaz Çelik Tava Ev Aşçıları İçin Kaliteli Bir Seçenek mi? - IssacReign - 10-17-2024 T-fal tavası aslında yapışmaz kaplamaya sahip değil, sadece paslanmaz çelik. Ancak tavayı düzgün bir şekilde önceden ısıtıp bol miktarda yağ veya tereyağı kullanırsanız, yiyeceklerin çok fazla yapışmadığını gördüm. RE: T-fal Paslanmaz Çelik Tava Ev Aşçıları İçin Kaliteli Bir Seçenek mi? - KalebTheodore - 10-17-2024 Ah, anladım. Yapışmaz tavaları tercih etme eğilimindeyim, ancak bunun nispeten düşük bakım gerektirebileceğini bilmek güzel. Sapı nasıl? Tutması rahat mı? RE: T-fal Paslanmaz Çelik Tava Ev Aşçıları İçin Kaliteli Bir Seçenek mi? - AxelAlonso - 10-17-2024 Evet, konfor önemlidir, özellikle tavayı uzun süreli pişirmeler için kullanıyorsanız. Rahatsız saplı tavalarım oldu ve bunlar yemek pişirmeyi bir angarya haline getirdi. RE: T-fal Paslanmaz Çelik Tava Ev Aşçıları İçin Kaliteli Bir Seçenek mi? - AhmedKolten - 10-17-2024 T-fal tavadaki tutma yeri bence oldukça rahat. Pişirme sırasında dokunulduğunda serin kalıyor ve ergonomik tasarımı tutmayı kolaylaştırıyor. |