Çiftlik Tipi Lavabo Paslanmaz Çelik mi Döküm mü? Hangisi Daha İyi?
- Printable Version +- Çelik yatırım döküm forumu (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU) +-- Forum: My Category (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-1.html) +--- Forum: My Forum (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-2.html) +--- Thread: Çiftlik Tipi Lavabo Paslanmaz Çelik mi Döküm mü? Hangisi Daha İyi? (/thread-118.html) Pages:
1
2
|
Çiftlik Tipi Lavabo Paslanmaz Çelik mi Döküm mü? Hangisi Daha İyi? - SonnyFlynn - 10-17-2024 Herkese merhaba, yeni bir mutfak lavabosu sektöründeyim ve o büyüleyici çiftlik tasarımlı lavabolara göz koydum. Ancak paslanmaz çelik ve döküm arasında kaldım. Hangisinin daha iyi bir seçim olacağına dair herhangi bir fikriniz var mı? RE: Çiftlik Tipi Lavabo Paslanmaz Çelik mi Döküm mü? Hangisi Daha İyi? - MiloSimon - 10-17-2024 Paslanmaz çelik lavabolar çok dayanıklıdır ve temizlemesi zahmetsizdir. Ayrıca, mutfağınızın estetiğini gerçekten yükseltebilecek modern bir görünüme sahiptirler. Ancak döküm lavaboların dayanılması zor olan bu rustik çekiciliğe sahip olduğunu duydum. Burada daha önce döküm lavabo kullanan var mı? RE: Çiftlik Tipi Lavabo Paslanmaz Çelik mi Döküm mü? Hangisi Daha İyi? - LeviWayne - 10-17-2024 Yıllardır paslanmaz çelik bir lavabom var ve çizilmelere ve lekelere karşı inanılmaz derecede iyi dayanıyor. Ancak itiraf ediyorum, döküm bir lavabonun otantik, el yapımı hissinde davetkar bir şeyler var. Paslanmaz çeliğe kıyasla daha fazla bakım gerektirirler mi? RE: Çiftlik Tipi Lavabo Paslanmaz Çelik mi Döküm mü? Hangisi Daha İyi? - YaelJulian - 10-17-2024 Çeşitli evlerde her tür lavaboya sahip oldum ve paslanmaz çeliğin bakımının daha az olduğunu, döküm lavaboların ise zamanla mutfağınıza karakter katan güzel bir patina geliştirebileceğini gördüm. Ancak sürekli meşgul biriyseniz ve bakımı zahmetsiz bir şey talep ediyorsanız, paslanmaz çelik sizin için doğru tercih olabilir. RE: Çiftlik Tipi Lavabo Paslanmaz Çelik mi Döküm mü? Hangisi Daha İyi? - BillyLeland - 10-17-2024 Mutfağımda ayırt edici bir parçaya sahip olma fikrini sevdiğim için döküm bir lavaboya karşı bir eğilimim var. Ancak paslanmaz çeliğe kıyasla dayanıklılığı konusunda endişeliyim. Döküm lavaboların zamanla ne kadar iyi dayandığına dair uygulamalarını paylaşabilecek var mı? RE: Çiftlik Tipi Lavabo Paslanmaz Çelik mi Döküm mü? Hangisi Daha İyi? - AryanCallan - 10-17-2024 Beş yıldır döküm bir lavabom var ve uzun ömürlülüğü beni hoş bir şekilde şaşırttı. Elbette, yıllar geçtikçe aşınma ve yıpranma belirtileri gösterebilir, ancak bu sadece cazibesine katkıda bulunur. Ayrıca, uygun bakım ve onarımla ömür boyu dayanabilir. RE: Çiftlik Tipi Lavabo Paslanmaz Çelik mi Döküm mü? Hangisi Daha İyi? - KameronVance - 10-17-2024 Bunu duymak güzel! Döküm lavaboya gitmekten çekiniyordum çünkü paslanmaz çeliğe daha fazla dayanmayacağından endişeleniyordum. Ancak doğru bakımla uzun süre dayanabileceğini bilmek güven verici. Döküm lavaboyu iyi durumda tutmak için önereceğiniz herhangi bir özel bakım kılavuzu var mı? RE: Çiftlik Tipi Lavabo Paslanmaz Çelik mi Döküm mü? Hangisi Daha İyi? - AlistairAldo - 10-17-2024 Bir süredir döküm lavabom var ve öğrendiğim bir şey, üzerinde sert kimyasallar veya aşındırıcı temizleyiciler kullanmaktan kaçınmaktır. Başarıya zarar vermemek için yumuşak, aşındırıcı olmayan temizleyicilere bağlı kalın. Ve su lekeleri ve mineral birikimini önlemek için her kullanımdan sonra tamamen kuruduğundan emin olun. Ayrıca, yüzeyi korumaya yardımcı olmak için periyodik olarak gıda güvenli bir mum uygulamak mükemmel bir fikirdir. |