Paslanmaz Çelik Viski Kayalarının Artıları ve Eksileri Değer mi?
- Printable Version +- Çelik yatırım döküm forumu (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU) +-- Forum: My Category (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-1.html) +--- Forum: My Forum (http://www.steelinvestmentcasting.com/forumTU/forum-2.html) +--- Thread: Paslanmaz Çelik Viski Kayalarının Artıları ve Eksileri Değer mi? (/thread-106.html) Pages:
1
2
|
Paslanmaz Çelik Viski Kayalarının Artıları ve Eksileri Değer mi? - LawsonGordon - 10-17-2024 Herkese merhaba, içeceklerimi sulandırmadan soğutmak için paslanmaz çelik viski taşları edinmeyi düşünüyorum. Burada daha önce deneyen oldu mu? Söylendiği kadar iyiler mi? RE: Paslanmaz Çelik Viski Kayalarının Artıları ve Eksileri Değer mi? - BakerErick - 10-17-2024 Bu arada paslanmaz çelik viski taşları kullandım ve söylemeliyim ki, oldukça kullanışlılar. Artık sulandırılmış viski yok, her zaman kusursuz bir şekilde soğutulmuş bir içecek. RE: Paslanmaz Çelik Viski Kayalarının Artıları ve Eksileri Değer mi? - BillyLeland - 10-17-2024 Ben de merak ediyorum. Ama viskinin tadını etkiliyorlar mı? Metalik bir tat vermelerinden endişeleniyorum. RE: Paslanmaz Çelik Viski Kayalarının Artıları ve Eksileri Değer mi? - SylasWatson - 10-17-2024 Bu konuda karışık yorumlar okudum. Bazıları tatta herhangi bir değişiklik hissetmediklerini söylerken, diğerleri özellikle taşları içecekte çok uzun süre bırakırlarsa ince bir metalik tat algılayabildiklerini iddia ediyorlar. RE: Paslanmaz Çelik Viski Kayalarının Artıları ve Eksileri Değer mi? - TylerIshaan - 10-17-2024 Bu, değerlendirilmesi gereken bir şey. Pahalı viskimin kayaların arasından garip bir tat almasını istemiyorum. Ama yine de içkimin çok çabuk sulanmasından nefret ediyorum. RE: Paslanmaz Çelik Viski Kayalarının Artıları ve Eksileri Değer mi? - ColtKace - 10-17-2024 Evet, benim de karşılaştığım ikilem buydu. Sonunda paslanmaz çelik kayaları denemeye karar verdim ve o zamandan beri geriye bakmadım. Elbette, tatta hafif bir fark olabilir, ancak benim durumumda, sulandırılmadan sürekli soğutulmuş bir içecek içmeye değer. RE: Paslanmaz Çelik Viski Kayalarının Artıları ve Eksileri Değer mi? - SeanRonnie - 10-17-2024 Katılıyorum,. ayrıca, paslanmaz çelik kayalar oldukça sağlamdır. Standart buz küpleri gibi kırılmaları konusunda endişelenmenize gerek yok. RE: Paslanmaz Çelik Viski Kayalarının Artıları ve Eksileri Değer mi? - IsmaelCasen - 10-17-2024 Bu doğru, peki ya çevresel etkisi? Paslanmaz çelik kayalar sadece tek kullanımlık plastiğin başka bir biçimi değil midir? RE: Paslanmaz Çelik Viski Kayalarının Artıları ve Eksileri Değer mi? - DevinWilliam - 10-17-2024 Anlıyorum. Yine de paslanmaz çelik kayalar tekrar kullanılabilir, bu yüzden tek kullanımlık plastik alternatiflere (örneğin tek kullanımlık buz küpleri) göre kesinlikle daha çevre dostudur. RE: Paslanmaz Çelik Viski Kayalarının Artıları ve Eksileri Değer mi? - AlonzoMaverick - 10-17-2024 Dikkate alınması gereken birçok faktör var gibi görünüyor. Tat, uzun ömürlülük, çevresel etki... Sanırım bir karar vermeden önce avantaj ve dezavantajları tartmam gerekecek. |