Çelik yatırım döküm forumu

Full Version: Paslanmaz Çelik ve Plastik İçermeyen En İyi Elektrikli Çaydanlık Hangisidir?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Herkese merhaba, paslanmaz çelikten yapılmış ve plastik parçası olmayan elektrikli bir çaydanlık arıyorum. Suyla olası plastik temasından kaçınmaya çalışıyorum. Herhangi bir öneriniz var mı?

Bir süredir Cuisinart Cpk-17 kullanıyorum ve harika! Çoğunlukla paslanmaz çelikten yapılmış ama sanırım kapağında biraz plastik var. Su ona temas etmiyor, bu yüzden güvenli.

Tamamen plastiksiz bir şey arıyorsanız, Willow & Everett su ısıtıcısına göz atmak isteyebilirsiniz. Bence içi ve dışı tamamen paslanmaz çelik, bu yüzden suyunuza plastik sızması konusunda endişelenmenize gerek yok.

Bunu bilmek güzel! Hızlı kaynama süresi var mı? Çay suyumun ısınmasını beklemekten nefret ediyorum.

Evet, oldukça hızlı! Ayrıca çeşitli sıcaklık ayarları da var, eğer çay suyunuzun ne kadar sıcak olacağı konusunda seçiciyseniz bu gerçekten iyi.

Pages: 1 2