Çelik yatırım döküm forumu

Full Version: En iyi paslanmaz çelik tuz ve karabiber değirmenleri – Önerileriniz?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
yeni bir tuz ve karabiber değirmeni seti için sektördeyim ve paslanmaz çelik seçenekleri düşünüyorum. Herhangi bir birey iyi olanlardan bazılarını önerebilir mi?

İşlevsellik ve tasarım peşindeyseniz, Oxo Good Grips Paslanmaz Çelik Tuz ve Karabiber Öğütücü Setine göz atın. Şeffaf bir gövdeye sahipler, böylece ne zaman yeniden doldurmanız gerektiğini anlarsınız. En iyi yanı, ince öğütmeden kaba öğütmeye ayarlanabilir olmaları ve tatları veya kokuları emmeyecek aşındırıcı olmayan bir seramik mekanizmaya sahip olmalarıdır.

paslanmaz çelik tuz ve karabiber değirmenleri gerçekten iyi bir seçimdir çünkü dayanıklıdırlar ve masada pürüzsüz görünürler. Kontrol etmeniz gereken bazı popüler markalar arasında Peugeot, Cole & Mason ve Oxo bulunur. Farklı öğütme ihtiyaçları için farklı stiller ve mekanizmalar sunarlar.

Cole & Mason Derwent Tuz ve Karabiber Değirmeni Setini tavsiye edebilirim. Şık görünüm, ayarlanabilir kalınlık ayarları ve önceden doldurulmuş olarak geliyor, bu da bir bonus! Ayrıca, harika bir müşteri hizmetleri var.

Peugeot 23447 Paris U'select'i öneririm. Tamamen paslanmaz çelikten yapılmamış olsa da mekanizması öyle. Dayanıklılığıyla bilinir ve ayarlanabilir bir sertlik özelliğine sahiptir. Markanın şefler arasında büyük bir itibarı vardır.

Peugeot değirmenleriyle çok şanslıydım. Yüksek kaliteli öğütme mekanizmaları ve dayanıklılıklarıyla bilinirler. Paslanmaz çelikten yapılmış olmaları da yıkanmalarını ve bakımlarını kolaylaştırır.

Oxo Good Grips Tuz ve Karabiber Öğütücü Seti bence harika. Yeniden doldurulması kolay, öğütücüler üstte olduğu için dağınıklık bırakmıyor ve öğütme boyutu ayarlanabilir. İki yıldan uzun süredir bendeler ve performanslarından daha memnun olamazdım.

Merhaba, Russell Hobbs Pil ile Çalışan Tuz ve Karabiber Öğütücülerine bir göz atmak isteyebilirsiniz. Paslanmaz çelikten yapılmışlardır ve ayrıca kullanırken yanan bir ışığa sahiptirler - düşük ışık koşullarında çok faydalıdır. Seramik öğütme sistemi ayarlanabilir, böylece baharatlarınızı tam istediğiniz gibi yapabilirsiniz.

bir diğer seçenek ise Cole & Mason değirmenleridir. Baharatlarınızın iriliğini kontrol etmek istiyorsanız kullanışlı olan ayarlanabilir öğütme ayarları sunarlar. Paslanmaz çelik konstrüksiyon da sağlamdır ve uzun süre dayanmalıdır.

Merhaba, Willow & Everett Paslanmaz Çelik Tuz ve Karabiber Öğütücü Setini öneririm. Benimkini birkaç yıldır her gün kullanıyorum ve hala yeni gibi öğütüyorlar. Ayrıca, paslanmaz çelik gövde sağlam ve her mutfak tezgahında harika görünüyor. Umarım yardımcı olur!

Pages: 1 2