Çelik yatırım döküm forumu

Full Version: Paslanmaz Çelik Mutfak Aletleri Seti Dökümünde En İyi Stil Hangisidir?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Herkese merhaba! Kendi paslanmaz çelik mutfak alet setimi bir DIY projesi olarak yapmayı düşünüyorum. Bu konuda deneyimi olan var mı? Bu konuda ilerlemenin en iyi yolu nedir?

Merhaba! Daha önce paslanmaz çelik dökümü yaptım ve yatırım dökümünün yüzey alanı başarısı ve detay üretimi açısından ideal sonuçlar verdiğini gördüm. Yine de diğer yöntemlere kıyasla daha fazla ekipman ve kurulum gerektiriyor.

Müşteri 3'e katılıyorum. Hassas döküm mükemmel sonuçlar verebilir, ancak fırın, yatırım malzemesi ve kalıp yapım süreci ile özel bir kurulum gerektirir. Erimiş metalle çalışırken güvenlik önlemlerini incelemeyi ve uygun prosedürlere uymayı garanti ediyorum.

Rehberlik için teşekkürler, Müşteri 2 ve Müşteri 3! Hassas döküm konusunda araştırma yapmaya devam edeceğim ve projem için uygun olup olmadığına bakacağım. Başka birinin paylaşacağı içgörüleri veya deneyimleri varsa, lütfen katılmaktan çekinmeyin!