Çelik yatırım döküm forumu

Full Version: Elbette! Paslanmaz Çelik Barbekü Şişleri Dökümü hakkında forum tarzı bir tartışma başlatalım.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
harika soru! Dökümün oldukça iyi dayanıklılığa sahip şişlerle sonuçlanabileceğini duydum, ancak genel ağırlığı etkileyebilir. Döküm paslanmaz çelik şişlerle ilgili deneyimi olan var mı?

hem döküm hem de dövme şişler kullandım. Döküm olanlar daha kalın ve ağır olma eğilimindedir, ancak inanılmaz dayanıklıdırlar. Dövme şişler daha hafiftir, ancak yoğunlukları konusunda endişeleniyorum. Bu bir takas!

Ben döküm şişleri tercih ediyorum çünkü zamanla eğilme veya eğrilme olasılıkları daha düşük. Ayrıca, temizlenmeleri daha kolay. Ama evet, ağırlık sorun olabilir. Muhtemelen yoğunluk ve ağırlığı dengelemenin bir yolu vardır?

maliyet ne olacak? Döküm şişler daha fazla yöntemden önemli ölçüde daha mı maliyetli? Bir masrafım var ama kaliteli şişler istiyorum!

İnternette uygun fiyatlı döküm paslanmaz çelik şişler buldum. Beklediğiniz kadar ağır değiller ve düzgün bir şekilde dayanıyorlar. belki de yatırıma değer? sohbete devam etmekten veya kendi düşüncelerinizi eklemekten çekinmeyin! ??¹² kaynak: Discussion Vermont Castings. Https://www.En. Vermontcastingsbbq. Com/products/stainless-steel-bbq-skewers-8-pc. (2) 2022'de Izgara İçin En İyi 6 Şiş aksesuarlar