Çelik yatırım döküm forumu

Full Version: Sığ Paslanmaz Çelik Evye Dökümü Mutfak Kullanımı İçin Pratik Bir Seçim midir?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Mutfağımın tadilatı için yeni bir lavabo arıyordum ve sürekli olarak o sığ paslanmaz çelik lavabo seçeneklerine denk geldim. Şık görünüyorlar ancak pratik olup olmadıklarından emin değilim. Herhangi biri bunlarla ilgili pratik yapabilir mi?

Aslında geçen ay mutfağıma bir tane taktım! Modern görünümüne kapılmıştım ve temizlemesinin daha kolay olacağını düşünmüştüm, ancak şimdi pek emin değilim. Bazı işler için çok sığ gibi görünüyor.

Yıllardır sığ paslanmaz çelik bir lavabom var ve onu seviyorum! Elbette, ilk başta biraz ayarlama gerektirdi, ancak şimdi daha derin bir lavaboya geri dönmem. Hızlı durulamalar için mükemmel ve temiz tutması kolay.

Ben de mutfağımın yenilenmesi için 1 tane düşünüyorum. Endişem günlük kullanım için yeterince dayanıklı olup olmadığı. Bu sığ lavaboların daha derin olanlar kadar dayanıklı olup olmadığını bilen var mı?

Benimkini satın almadan önce herhangi bir analiz yaptım ve kullanılan paslanmaz çeliğin kalitesinin uzun ömürlülükte önemli bir değişiklik yaratabileceği anlaşılıyor. Dayanıklılığından endişe ediyorsanız daha kalın ölçülü paslanmaz çelikten yapılmış bir lavabo aradığınızdan emin olun.

Ses konusunda sığ paslanmaz çelik lavabolar hakkında karışık yorumlar duydum. Bazı insanlar, tabaklar etrafa çarptığında derin lavabolardan daha gürültülü olduklarını söylüyor. Bunu bir sorun olarak gören oldu mu?

Geçmişte deneyimlediğim derin lavabolara kıyasla sığ lavabolarımda önemli bir ses değişimi fark etmedim. Bunun farklı tasarım ve kuruluma bağlı olabileceğini düşünüyorum.

Merak ettiğim bir şey, sığ bir lavabonun tezgaha sıçrayan suyu daha derin bir lavabodan daha fazla etkileyip etkilemediği. Bunu deneyimleyen var mı?

İlk başta biraz daha fazla sıçrama gözlemledim, ancak buna oldukça çabuk alıştım. Ayrıca, püskürtme aparatı olan mükemmel bir musluğa yatırım yapmak, dağınıklığı en aza indirmeye yardımcı oldu.

Sığ paslanmaz çelik bir lavabo ile çift hazneli daha derin bir lavabo arasında gidip geliyorum. Herhangi bir bireyin her seçeneğin avantajları ve dezavantajları hakkında bilgisi var mı?

Pages: 1 2