Çelik yatırım döküm forumu

Full Version: Çiftlik Evi Paslanmaz Çelik Mutfak Lavabosu Dökümünün Artıları ve Eksileri Sizin Görüşünüz Ne?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Herkese merhaba, mutfak lavabomu çiftlik evi paslanmaz çelik 1'e yükseltmeyi düşünüyorum. Bu konuda herhangi bir düşünceniz var mı? Karışık yorumlar okudum.

Birkaç yıldır çiftlik evi paslanmaz çelik lavabom var ve söylemeliyim ki bayılıyorum! Uzun ömürlü ve yıkanması çok kolay.

Gerçekten mi? Ben de 1 tane düşünüyordum ama bulaşıkları yıkarken gürültülü olabildiklerini duydum. Bu doğru mu?

Bu adil bir nokta. Özellikle porselen gibi bir şeye alışkınsanız, daha fazla malzemeye kıyasla biraz daha gürültülü olabilirler. Ancak kişisel olarak, buna oldukça hızlı alıştım.

Görünüm nasıl? Çiftlik evi paslanmaz çelik lavabolar farklı mutfak stillerine iyi uyuyor mu?

Kesinlikle! Bu, onu seçmemin sebeplerinden biriydi. Paslanmaz çeliğin modern ve çağdaş görünümü, ister çağdaş ister daha geleneksel olsun, hemen hemen her mutfak dekoruyla uyumludur.

Peki ya bakım? Temiz ve çiziksiz tutmaya çalışmanın herhangi bir dezavantajı var mı?

Bakımı oldukça basittir. Paslanmaz çelik, lekelere ve paslanmaya karşı dayanıklı olduğu için gerçekten iyidir. Çizilmeleri önlemek için yalnızca sert kimyasallardan ve aşındırıcı ovuculardan kaçındığınızdan emin olun.

Bu yönetilebilir görünüyor. Peki ya maliyeti? Çiftlik evi paslanmaz çelik lavabolar diğer seçeneklere kıyasla daha mı pahalı?

Başlangıçta biraz pahalı olabilirler, ancak dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü düşünüldüğünde, uzun vadede yatırıma kesinlikle değer.