Çelik yatırım döküm forumu

Full Version: Dökümhane Kusurlarını Onarmada Lg Siyah Paslanmaz Çelik Temas Kalemi Ne Kadar Başarılı?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Herkese merhaba, yakın zamanda dökümhane ekipmanımdaki kusurları onarmak için bir Lg Siyah Paslanmaz Çelik rötuş kalemi satın aldım. Başka biri de denedi mi? Sizin deneyiminize göre ne kadar etkili?

Daha önce kullandım! Benim durumumda oldukça iyi çalıştı, özellikle küçük çizikler ve sıyrıklar için. Ancak, daha büyük kusurlarda test etmedim.

Ben de bunu merak ediyorum. Dökümhane ekipmanım için bir tane almayı düşünüyorum ama karışık yorumlar okuduğum için tereddüt ediyorum. Bazı insanlar harikalar yarattığını söylerken, diğerleri uzun süre dayanmadığını veya orijinal rengiyle pek uyuşmadığını söylüyor.

Bu mükemmel bir pozisyon. Renk uyumu çok önemlidir, özellikle de herhangi bir tutarsızlığın belirgin olacağı paslanmaz çelik yüzeyler için. Renk uyumuyla ilgili sorun yaşayan oldu mu?

Özellikle Lg kalemini kullanmadım, ancak paslanmaz çelik aletler için ilgili ürünleri kullandım ve renk uyumu isabetli veya isabetsizdi. Bazen tam yerinde, ancak çoğu zaman, rötuşu nerede uyguladığınızı şüphesiz belirtebilirsiniz.

Evet, katılıyorum. Özellikle paslanmaz çelikte bu zordur, çünkü başarı, aydınlatma ve yüzey dokusu gibi faktörlere bağlı olarak farklılık gösterebilir.

Peki, olası renk karşılık sorunlarına rağmen denemeye değer olduğunu düşünüyor musunuz? Özellikle ekipmanımdaki kusurları gidermek istiyorum, ancak prosedürde daha kötü görünmesini istemiyorum.

İlk önce ne kadar iyi uyum sağladığını görmek için küçük, göze çarpmayan bir alanda deneme yapmak faydalı olabilir. Tabii ki, düzgün bir şekilde uyuşmazsa, o kadar da fark edilebilir olmayacaktır.

Başka bir seçenek de Lg müşteri desteğine ulaşmak ve daha iyi bir renk uyumu sağlamak için herhangi bir ipucu veya öneri alıp almadıklarını görmek olabilir.

Bu mükemmel bir konsept. Dalmadan önce biraz uzman bilgisi edinmek asla zarar vermez.