Çelik yatırım döküm forumu

Full Version: Paslanmaz Çelik Dökümlerin Temizliğinde E-Bez Kullanımı Etkili midir?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Herkese merhaba, paslanmaz çelik dökümleri yıkamak için çevre dostu yollar araştırıyordum ve e-cloth adlı bir şeye rastladım. Burada e-cloth'u bu amaçla kullanmayı deneyen var mı? Güçlü olup olmadığını merak ediyorum.

Daha önce e-cloth'u hiç duymamıştım. Tam olarak nedir?

E-cloth, yalnızca su kullanarak yüzeyleri temizlemek için tasarlanmış bir tür mikrofiber bezdir, kimyasal gerektirmez. Geleneksel temizlik tekniklerine çevre dostu bir alternatif olarak pazarlanmaktadır.

Kulağa ilginç geliyor! Daha önce standart temizlik için mikrofiber bezler kullandım, ancak paslanmaz çelik dökümlerde özellikle hiç denemedim. İnatçı lekeleri ve parmak izlerini çıkarmada etkili olup olmayacaklarını merak ediyorum.

Evimin etrafındaki paslanmaz çelik aletler de dahil olmak üzere farklı yüzeyleri temizlemek için e-cloth kullandım ve sonuçlardan oldukça memnun kaldım. Kir ve pisliği geride iz bırakmadan toplamada mükemmel bir iş çıkarıyor.

Şüpheciyim. Paslanmaz çelik, özellikle su lekeleri veya çizgileri bırakmak istemiyorsanız, temizlenmesi oldukça titizlik gerektirebilir. E-cloth'un bunu başarabileceğinden emin misiniz?

Ben de ilk başta şüpheciydim, ancak e-cloth'un ne kadar iyi performans gösterdiğine hoş bir şekilde şaşırdım. Önemli olan, bezi nemli kullanmak ve ardından çizgileri gidermek için kuru bir bezle devam etmektir.

Özellikle başarılı ve çevre dostuysa e-cloth'un denenmeye değer olduğu anlaşılıyor. Herhangi bir birey bunu nerede bulabileceğimi biliyor mu?

E-cloth'u genellikle çevrimiçi olarak veya çevre dostu temizlik ürünleri satan mağazalarda bulabilirsiniz. Herhangi bir market ve ev eşyası mağazasında da gördüm.

Bilgi için çok teşekkürler! Sanırım e-cloth'u deneyeceğim ve paslanmaz çelik dökümlerimde nasıl çalıştığını göreceğim. Daha sürdürülebilir bir temizleme çözümü bulmak gerçekten iyi olurdu.