Çelik yatırım döküm forumu

Full Version: Yüzer Paslanmaz Çelik Raf Dökümünün Artıları ve Eksileri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Herkese merhaba, Mutfağıma yüzen paslanmaz çelik raflar takmayı düşünüyorum ama bunun doğru seçim olup olmadığından emin değilim. Bu tür raf dökümüyle ilgili deneyimlerini paylaşabilecek var mı?

Mutfağımda birkaç yıldır yüzen paslanmaz çelik raflar var ve bunlar hakkında karışık duygularım var. Bir yandan kadifemsi ve çağdaş görünüyorlar, ancak öte yandan yıkamak zahmetli olabiliyor. Çok fazla çaba harcamadan parlak görünmelerini sağlayacak bir yol bulan var mı?

Ekstra depolama alanı için banyoma yüzen paslanmaz çelik raflar takmayı düşünüyorum, ancak kütle kapasiteleri konusunda endişeliyim. Herhangi biri ne kadar kütleyi destekleyebilecekleri konusunda konuşabilir mi?

Yüzen paslanmaz çelik raflar hakkında herhangi bir araştırma yaptım ve oldukça dayanıklı görünüyorlar ve iyi miktarda ağırlığı kaldırabiliyorlar, ancak bu kullanılan montaj donanımına bağlı. Raflarının bitiş zamanında sarkmasıyla ilgili herhangi bir sorun yaşayan oldu mu?

Açık hava mutfağıma yüzen paslanmaz çelik raflar takmakla ilgileniyorum ancak bunların doğa koşullarından nasıl etkileneceği konusunda endişeliyim. Bu rafları açık havada kullanma konusunda deneyimi olan var mı?

Verandamda birkaç yıldır yüzen paslanmaz çelik raflarım var ve yağmura ve güneşe maruz kalmaya şaşırtıcı derecede iyi dayandılar. Ancak, zamanla biraz renk solması fark ediyorum. Görünümlerini korumak için herhangi bir kılavuz var mı?

Ticari bir yer tasarlama sürecindeyim ve modern bir estetik için yüzen paslanmaz çelik raflar düşünüyorum. Bu rafları alanıma dahil ederken aklımda tutmam gereken herhangi bir tasarım hususu var mı?

Endüstriyelden minimaliste kadar çeşitli tasarım stillerinde kullanılan yüzen paslanmaz çelik raflar gördüm. Oldukça çok yönlü görünüyorlar, ancak tamamlayıcı dekor öğeleri için herhangi birinin önerisi var mı?

Ben bir Kendin Yap meraklısıyım ve kendi yüzen paslanmaz çelik raflarımı yapmayı düşünüyorum. Evde paslanmaz çelik dökümüyle ilgili pratik yapan var mı? Paylaşabileceğiniz herhangi bir fikir veya kaynak var mı?

Daha fazla proje için DIY paslanmaz çelik dökümü denedim, ancak henüz raf üretmeyi denemedim. Uzman ekipman olmadan temiz bir yüzey elde etmek oldukça zor olabilir. Herhangi biri kendi yüzen paslanmaz çelik raflarını başarıyla üretti mi?

Pages: 1 2