Çelik yatırım döküm forumu

Full Version: Frigidaire 138-kutu İçecek Merkezi Paslanmaz Çelik Döküm
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
herkese merhaba! Yeni bir içecek merkezi sektöründeyim ve Frigidaire 138 kutuluk İçecek Merkezi'ne rastladım. Burada bununla ilgili deneyimi olan var mı? Özellikle paslanmaz çelik dökümüyle ilgileniyorum. Ne kadar dayanıklı?

ben de o modele göz koydum! Araştırdığım kadarıyla paslanmaz çelik döküm oldukça sağlam ve korozyona dayanıklı olma eğilimindedir, bu da neme eğilimli içecek merkezleri gibi cihazlar için büyük bir artıdır. Yine de estetik çekiciliğini merak ediyorum. Paslanmaz çelik döküm ona pürüzsüz ve modern bir görünüm veriyor mu?

Aslında mutfağımda Frigidaire 138 kutuluk İçecek merkezi var! Paslanmaz çelik döküm kesinlikle alana bir zarafet dokunuşu katıyor. Diğer cihazlar arasında öne çıkmasını sağlayan bu cilalı başarıyı elde etti. Ama estetikten bahsetmişken, parmak izlerine veya lekelere yatkın olup olmadığını bilen var mı?

benimkini aylardır kullanıyorum ve paslanmaz çelik alanda parmak izi veya leke gibi önemli bir sorun fark etmedim. Bunları oldukça iyi bir şekilde itiyor gibi görünüyor, ancak tabii ki parlaklığını korumak için tipik temizlik hala gerekli. Ancak, fark ettiğim bir şey, eğer dikkatli olmazsanız paslanmaz çelik dökümün çizilmeye biraz meyilli olabileceğidir. Başka biri de bunu deneyimledi mi?

benimkinde herhangi bir çizik fark etmedim ancak dikkatli bir şekilde halletmeye çalışıyorum. Bakımdan bahsetmişken, paslanmaz çelik dökümü temizlemek ne kadar kolay? Tertemiz görünmesini sağlamak için önerdiğiniz özel ürünler veya teknikler var mı?

Paslanmaz çelik alanı temizlemek için sıcak su ve yumuşak bulaşık deterjanından oluşan kolay bir çözümün harikalar yarattığını buldum. Su lekelerini önlemek için sonrasında tamamen kuruttuğunuzdan emin olun. Bazen, ekstra parlaklık için paslanmaz çelik temizleyici kullanırım, ancak bunu sıklıkla yapmam gereken bir şey değil. Başka biri paslanmaz çelik aletler için herhangi bir temizleme hilesi keşfetti mi?

temizlik ipuçları için teşekkürler! Frigidaire 138-can İçecek merkezi elime geçtiğinde kesinlikle deneyeceğim. Bir diğer sorum da işlevselliğiyle ilgili. Özellikle çok sıcak yaz aylarında sıcaklığı ne kadar düzgün koruyor?

Oldukça sıcak bir iklimde yaşıyorum ve içecek kalbimde sıcaklık dalgalanmalarıyla ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Frigidaire 138-can İçecek Kalbi, kesin sıcaklık kontrolleriyle birlikte gelir, böylece onu zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, paslanmaz çelik döküm mükemmel bir yalıtım sağlıyor gibi görünüyor, bu da sabit bir sıcaklığın korunmasına yardımcı oluyor. Ancak, soğutma yönteminde gereksiz bir zorlanmayı önlemek için doğrudan güneş ışığından uzak tutmanızı öneririm.

bunu duymak güzel! Artık Frigidaire 138-can İçecek merkezine ikna oldum. Herhangi bir mutfak veya eğlence alanına güvenilir ve şık bir ek gibi duruyor. Satın almadan önce, via, enerji verimliliğini merak ediyorum. Herhangi bir birey güç tüketimi hakkında herhangi bir fikir ediniyor mu?

Benimkini satın almadan önce enerji tüketimi hakkında bir araştırma yaptım ve Frigidaire 138-can Beverage Center aslında piyasadaki ilgili modellere kıyasla oldukça enerji verimli. Energy Star sertifikalı, yani Epa tarafından belirlenen katı enerji verimliliği yönergelerini karşılıyor. Ayrıca, geleneksel aydınlatma seçeneklerinden daha az güç tüketen Led aydınlatma kullanıyor. Yani sadece içecekleriniz için mükemmel değil, aynı zamanda enerji faturalarınız için de iyi!

Pages: 1 2