Çelik yatırım döküm forumu

Full Version: Sansone Paslanmaz Çelik Su Sebili Dökümünün Uzun Ömürlülüğü Tartışması
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Herkese merhaba! Bir Sansone paslanmaz çelik su sebili satın almayı düşünüyorum, ancak dayanıklılığı konusunda biraz şüpheliyim. Herhangi birinin bununla ilgili deneyimi oldu mu?

Bir süredir Sansone paslanmaz çelik su sebili kullanıyorum ve itiraf etmeliyim ki, uzun ömürlülüğünden etkilendim. Evimde epeyce giydirme ve yıpranma yaşadı ve hala güçlü bir şekilde dayanıyor.

Ben de Sansone dağıtıcısına göz koydum ama farklı su tipleriyle nasıl başa çıktığını merak ediyorum. Zorlu su kuyusunun aşındırıcı etkilerine dayanabiliyor mu?

Benimki yaklaşık bir yıldır bende ve şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadan zorlu sularda kullanıyorum. Paslanmaz çelik konstrüksiyonun korozyona karşı oldukça etkili bir şekilde direnç gösterdiği anlaşılıyor.

Bunu duymak rahatlatıcı! Peki ya döküm kalitesi? Genellikle paslanmaz çelik döküm konusunda karışık eleştiriler duydum ve Sansone'nin notunun geçerli olup olmadığını merak ediyorum.

Benimkini almadan önce aynı endişem vardı. Ancak, Sansone dağıtıcısının döküm kalitesi beni hoş bir şekilde şaşırttı. Sağlam ve iyi yapılmış hissettiriyor.

Bunu duyduğuma sevindim! Daha önce de kalitesiz dökümler yüzünden canım yandı, bu yüzden Sansone'nin işçiliğini ciddiye aldığını bilmek güzel.

Sansone dağıtıcısını açık havada kullanan var mı? Arka bahçedeki toplantılarda kullanmayı düşünüyorum ama hava koşullarına nasıl dayanacağından emin değilim.

Benimkini piknik ve barbeküler için dışarıda kullandım ve gayet iyi durumda. Paslanmaz çelik konstrüksiyon, yağmura ve neme maruz kaldığında bile paslanmaya karşı oldukça dayanıklı görünüyor.

Bunu bilmek harika! Her yağmur yağdığında içeri getirmek zorunda kalmaktan endişeleniyordum ama Sansone'nin her şeye inanmış gibi görünüyor.