Herkese merhaba, tavamı yükseltmeyi düşünüyordum ve T-fal Paslanmaz Çelik Tava ile karşılaştım. Aşağıdakilerden deneyen var mı? İşlevselliği ve dayanıklılığı hakkında meraklıyım.
Bu belirli modeli denemedim, ancak daha önce T-fal ürünlerini kullandım ve genellikle bunların oldukça güvenilir olduğunu gördüm. Bu paslanmaz çelik olanın ısıtma dağılımı nasıl?
T-fal Paslanmaz Çelik Kızartma Tavasını bir süredir kullanıyorum ve oldukça şaşırdım. Isınma sirkülasyonu oldukça eşit, bu da yumurta veya balık gibi hassas yiyecekleri pişirmek için gerçekten iyi.
Kulağa umut verici geliyor! Daha önce bazı tavalarda sıcak noktalarla ilgili sorunlar yaşadım, bu yüzden eşit sıcaklık dağılımı benim durumumda büyük bir satış noktası. Zamanla nasıl dayanıyor?
Şimdiye kadar, uzun ömürlülükle ilgili herhangi bir büyük sorun fark etmedim. Paslanmaz çelik yapı dayanıklı görünüyor ve düzenli kullanım ve temizlik için etkili bir şekilde korunuyor.
Katılmak harika. Geçmişte birkaç ay sonra eğilmeye başlayan tavalar deneyimledim, bu yüzden benim durumumda uzun ömürlülük kesinlikle bir öncelik. Yapışmaz kaplama nasıl dayanıyor?
T-fal tavası aslında yapışmaz kaplamaya sahip değil, sadece paslanmaz çelik. Ancak tavayı düzgün bir şekilde önceden ısıtıp bol miktarda yağ veya tereyağı kullanırsanız, yiyeceklerin çok fazla yapışmadığını gördüm.
Ah, anladım. Yapışmaz tavaları tercih etme eğilimindeyim, ancak bunun nispeten düşük bakım gerektirebileceğini bilmek güzel. Sapı nasıl? Tutması rahat mı?
Evet, konfor önemlidir, özellikle tavayı uzun süreli pişirmeler için kullanıyorsanız. Rahatsız saplı tavalarım oldu ve bunlar yemek pişirmeyi bir angarya haline getirdi.
T-fal tavadaki tutma yeri bence oldukça rahat. Pişirme sırasında dokunulduğunda serin kalıyor ve ergonomik tasarımı tutmayı kolaylaştırıyor.